Werkbroek met stretch, Advanced 17079, voor optimale bewegingsvrijheid

Werkbroek met stretch, de nieuwste trend in werkkledingland

Comfortabeler krijg je ze niet
07 March 2020

Four way stretch, vrijheid in alle richtingen

Wanneer je éénmaal een werkbroek met stretch gedragen hebt, wil je voorlopig geen andere werkbroek meer aan! De "four way stretch" zorgt ervoor dat de werkbroek mee rekt in alle richtingen en eigenlijk nooit op spanning komt te staan. Het maakt nu dus niet meer uit in welke bochten je je moet wringen tijdens de werkzaamheden, de werkbroek zal je niet meer belemmeren.

3799824426-werkbroekmetstretch.jpg

Functionele werkbroeken met verschillende opties

De Mascot werkbroeken met stretch zijn functioneel en leverbaar met verschillende opties. Zo heb je de Mascot Advanced 17079 met ergonomisch gevormde broekspijpen. Deze broek heeft een waterafstotende finish, geïntegreerde zakken, duimstokzak van Cordura en kniezakken van Cordura, waardoor deze broek zeer veelzijdig ingezet kan worden. Verder heeft deze broek ook nog een drukknoop regulering onderaan de broekspijp om de pijp iets te versmallen indien noodzakelijk.

1235174199-Mascot_Advanced_170793_1.jpg1228142221-Mascot_Advanced_170793.jpg

Mascot Advanced, werkbroeken met stretch voor zowel dames als heren

De werkbroek met stretch is er niet alleen voor heren, ook voor de dames heeft Mascot werkbroeken met stretch. Alle broeken uit de Mascot Advanced collectie hebben four way stretch. Voor de dames zijn er dan ook nog 2 verschillende pasvormen, de Diamond en de Pearl. Dus voor iedere dame ook een werkbroek met stretch.