Mascot bouwkleding, werkkleding die zeer slijtvast en robuust is

Bouwkleding, werkkleding voor in de bouw moet tegen een stootje kunnen

Mascot Hardwear, de collectie met sterke en zeer slijtvaste kleding
12 November 2019

Bouwkleding, werkkleding voor in de bouw moet tegen een stootje kunnen

3392961192-17079311_A_Web72dpiresample_1.jpg

Bouwkleding moet tegen een stootje kunnen. Daarom heeft Mascot speciale kleding vervaardigd die voldoet aan de hoge eisen die gesteld worden aan kleding voor bouwvakkers.

Mascot heeft een complete lijn ontwikkeld met verschillende producten die de zware werkzaamheden aankunnen, de Mascot Hardwear lijn. In de Mascot Hardwear lijn vind je verschillende producten met extra versterkingen op punten waar dat nodig is. Zo is er een amerikaanse overall met een borstzak, een duimstokzak en kniestukken van Cordura, omdat genoemde plaatsen de plekken zijn die het eerste slijten. Deze overall is de Mascot Orense. Ook zijn er verschillende werkbroeken met versterkingen op de plaatsen die noodzakelijk zijn. Alle broeken zijn 3-naalds gestikt en Mascot garandeert dat de broeken het zware werk in de bouw aankunnen!

Naast versterkingen met Cordura is er zelfs een werkbroek die kniezakken van Kevlar heeft. De Mascot Lerida is dan ook een werkbroek voor het echte zware werk! Zie hieronder een kort filmpje over de Mascot Lerida: