Over ons


Over Werkkledinghuis.nl

Werkkledinghuis.nl is onderdeel van TEACO. TEACO is sinds 2007 een begrip online. Wij zijn een jong bedrijf, welke zich richt op de levering van verschillende producten via internet .

In 2007 is TEACO opgericht en begonnen met de verkoop van werkkleding en sportkleding online en offline. De naam TEACO is ontstaan uit TEAmsport en COmpagny wear. Naast werkkleding en sportkleding levert TEACO inmiddels een veel breder pakket: Werkhandschoenen, veiligheidsschoenen, persoonlijke beschermingsmiddelen en teamsportartikelen, zoals ballen, trainingsbenodigdheden enz.

De onlineverkoop van onze producten doen wij via meerdere webshops voor werkkleding, veiligheidsschoenen en overige PBM's en een aantal webshops voor sportkleding en sportartikelen.

SHOWROOM

Voor de offline verkoop hebben wij een showroom aan de Kalmarweg 14-2 te Groningen. Hier kunt u terecht voor deskundig advies en uiteraad kunt u hier de kleding ook passen en bekijken. U bent hier welkom van maandag tot en met vrijdag van 9.30 uur tot 17.00 uur.

In onze showroom vindt u van de meeste producten die wij verkopen samples. Pasmaten liggen voor u klaar om de juiste maat te bepalen.