Ruilen en retourneren


14 dagen recht op retour

Bij de aankoop van producten heeft u als koper 14 dagen bedenktijd of u de producten zonder opgaaf van redenen wilt retourneren. Deze termijn gaat in op de dag nadat u de producten heeft ontvangen. Na deze 14 dagen heeft u nog eens 14 dagen om de producten daadwerkelijk retour te sturen. Indien u een product retour stuurt, dient u dit voldoende te frankeren. Een eventuele nieuwe zending zal door ons kosteloos naar u worden verzonden.

De koper dient zorgvuldig om te gaan met het product, de verpakking en de meegezonden documentatie. De koper kan de producten slechts in de originele verpakking en met alle meegezonden documentatie retourneren. De koper betaalt zelf de kosten voor de retourzending. Producten die zijn gedragen of gebruikt, die niet in de originele staat verkeren of die zijn bedrukt kunnen niet worden geretourneerd.

Als u geen nieuw product wilt ontvangen, zal TEACO het reeds betaalde bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending, terugbetalen.

Download hier het retourformulier.

Wij verzoeken u het retourformulier volledig ingevuld bij het te retourneren artikel te voegen. Retouren zonder retourformulier kan een retourzending helaas niet in behandeling worden genomen.

U kunt het pakket gefrankeerd terugsturen naar:

TEACO
Kalmarweg 14-2
9723 JG Groningen