Werkkleding en bedrijfskleding | Werkkleding kopen | Bedrijfskleding kopen | Werkkledinghuis Groningen

Verschillende topmerken werkkleding

Werkkleding is er in vele soorten en maten. Bij Werkkledinghuis.nl vindt u werkkleding van o.a Mascot, Dassy, Indushirt, Tranemo, Elka, Erima en Port West. Stuk voor stuk merken die staan voor een uitstekende kwaliteit en juiste pasvorm. Alle merken die wij aanbieden hebben wij met zorg uitgekozen. Wij bieden enkel werkkleding aan die we zelf ook graag zouden willen dragen.

2183 artikelen  De juiste werkkleding voor iedere beroep

Naast een uitstekende pasvorm is het belangrijk dat de kleding past bij uw branche en werkomgeving. Wij hebben kleding specifiek voor bouw, industrie, dienstverlening, wegenbouw, offshore en tal van andere branches waaronder horeca, sportscholen en personal trainers. Ieder beroep vraagt andere eigenschappen van werkkleding, daarom is het belangrijk dat u juist geïnformeerd wordt hierover.

Bedrijfskleding kopen voor een zakelijk imago

Onze bedrijfskleding kopen? Bestaande uit t-shirts, poloshirts, sweaters alsook het functionele ondergoed is verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen en uitstekend te combineren met de overige functionele werkkleding. De mooie uitstraling en de kwalitatief (zeer) goede shirts verhogen uw zakelijk imago. U staat er altijd netjes op als u bij klanten langsgaat.