Mascot Accelerate winterjack voor vrouwen

Alle producten uit Mascot accelerate in dames- en herenmodellen
15 November 2019

Mascot Accelerate winterjack voor vrouwen

Alle producten uit Mascot accelerate in dames- en herenmodellen

Meestal worden dames gewoon in een Unisex winterjas gestoken die eigenlijk veel te wijd en te groot is voor de dame in kwestie.
Vanaf nu is dat niet meer nodig! Mascot heeft in de nieuwste collectie, Mascot Accelerate alle winterjassen in heren én damesmodel.

Voor de dames is er de 18345-231, een mooie winterjas met warme Climasoft voering, ademend, wind- en waterdicht, met vrouwelijke pasvorm en verkrijggbaar in 6 kleuren(combinaties).

1870161730-18345-231-09.jpg
Het model is mooi, vrouwelijk getailleerd, wind- en waterdicht met getapete naden. De Climasoft voering zorgt voor een uitstekende efficiente isolatie. De jas is zeer licht en als je hem opvouwt neemt hij bijna geen plaats in.
Verder is de jas uitgevoerd met een afneembare gevoerde capuchon inclusief elastisch verstelbaar rijgsnoer, een sluiting met rits en een inwendige windvanger, zodat er geen wind binnenkomt.

De jas biedt een goede bescherming tegen kou en neerslag, net als de andere modellen uit de accelerate collectie. Deze jas is gecertificeerd met de EN 342 norm en de EN 343 norm, wat inhoudt dat de jas beschermt tegen koude (342) en neerslag (343).

Kortom een zeer goede dames winterjas, maar bovenal een mooie damesjas! Mooie snit, uitstekende pasvorm en comfortabel!


Bekijk de dames winterjas in de shop


3138341165-18345.jpg