Werkbroeken MASCOT voor heren online kopen | Werkbroeken met stretch | Mascot Werkbroek | Werkkledinghuis

Werkbroeken van Mascot voor heren met stretch en zonder stretch

Volledige bewegingsvrijheid door stretch in 4 richtingen

Alle werkbroeken voor heren van Mascot Advanced hebben stret…

93 artikelen  

Verwijder alle


ch in vier richtingen, bieden slijtvastheid en een uitstekend comfort. De broeken zijn verkrijgbaar in zeven kleuren en in uitvoering met of zonder spijkerzakken. De extra slijtvaste kniezakken zijn vervaardigd uit Cordura en zorgen ervoor dat de werkbroek meer dan gemiddeld lang mee gaat. Het comfort van deze Mascot werkbroeken met stretch is ongekend. De bewegingsvrijheid die je ervaart zul je nooit met een standaard werkbroek ervaren.

Mooie functionele en stoere werkbroek

Een Mascot werkbroek heren moet in eerste instantie slijtvast en functioneel zijn. Daarnaast wil het oog ook iets. Onze werkbroeken zijn daarom niet alleen functioneel, maar ook nog eens mooi en stoer om te zien. Met name de werkbroeken uit de Mascot Unique lijn, de Mascot Advanced lijn en de Mascot Young lijn zijn mooi, stoer en functioneel.

Superlichte werkbroeken die toch lang mee gaan

Zoekt u een “dunne” werkbroek voor tijdens warme dagen? Wij hebben de lichtste werkbroeken die tegenwoordig verkrijgbaar zijn in het assortiment. De broeken zijn vervaardigd uit 50% katoen en 50% polyester, waardoor de broeken erg absorberend zijn en de warmte bij het lichaam vandaan voeren. Hierdoor zijn deze broeken erg comfortabel. De polyester in de broeken zorgt voor slijtvastheid, waardoor de broeken ondanks het lage gewicht van ongeveer 200 g/m2 zeer duurzaam zijn.