Werkkleding voor professionals in de bouw

Mascot Advanced is één van de collecties van Mascot met werkkleding voor professionals in de bouw. De werkkleding uit de Mascot advanced collectie kenmerkt zich door een maximale slijtvastheid, een groot aantal functies en een optimale bewegingsvrijheid. De werkbroeken zijn uitgevoerd in 100% stretch, waardoor de broek als een tweede huid aanvoelt en geen enkele belemmering oplevert tijden het werken.

84 artikelen  Optimale bewegingsvrijheid door 100% stretch

Het assortiment van Mascot Advanced is zeer uitgebreid. Broeken en jassen van 100% stretchstof, aangevuld met verschillende moderne en flexibele jacks. Met de kleding uit deze collectie kunt u zich van onder tot boven kleden. Het dragen van meerdere lagen Advanced kleding is zelfs aan te raden voor een optimaal draagcomfort in zowel warme als koude periodes. De kleding is zeer geschikt voor de professional die de hoogste eisen stelt comfort, look, stijl en slijtvastheid.

Gemakkelijk te combineren met kleding uit andere Mascot collecties

Zoals eigenlijk alle collecties van Mascot is ook de Mascot Advanced collectie goed te combineren met kleding uit andere collecties van Mascot. Zo sluit de Mascot Advanced collectie goed aan bij de Mascot Unique collectie en de Mascot Young collectie. Combineer de stretch broeken van de Advanced collectie met de tops van de Unique collectie of gebruik de amerikaanse overall van de Young of Unique collectie met de truien en 100% stretch jas van de Advanced. Mogelijkheden genoeg!